Innovaatiohaasteet

OLETKO UTELIAS, ROHKEA JA VALMIS HEITTÄYTYMÄÄN? Tarjolla 5 op!

INNOVAATIOHAASTEET ON TARKOITETTU KAIKKIEN ALOJEN OPISKELIJOILLE KOKO TUNI-YHTEISÖSSÄ!

Innovaatiohaasteita ratkotaan monialaisissa tiimeissä luottaen erilaisten näkökulmien ja ideoiden voimaan. Opintojaksolle osallistuminen edellyttää 10-15 tunnin panostusta viikoittain (viikottaiset yhteiset tapaamiset + työskentely tapaamisten välillä) sekä halua sitoutua kaikkiin lähitapaamisiin.

Innovaatiohaasteet ovat käytännön projekteja, joissa pääset vahvistamaan omaa asiantuntijuuttasi, heittämään luovuutesi peliin, asettamaan tavoitteita ja saavuttamaan ne yhdessä tiimin kanssa. Haastematkasta sekä tuloksista iloitaan yhdessä haasteen antaneen organisaation kanssa. Virittäydy haastetunnelmiin katsomalla esittelyvideo  ja lukemalla yliopiston innovaatiojohtajan ajatuksia monialaisesta innovoinnista.

MIKSI KANNATTAA ILMOITTAUTUA INNOVAATIOHAASTEISIIN?

Opintojakson myötä varmistat, että kehität itsellesi sellaisia työtaitoja, joille on suurinta kysyntää lähitulevaisuudessa, muun muassa: Innovaatiotaidot, vuorovaikutustaidot, tiimityötaidot, johtamistaidot ja itsensä johtamistaidot. Bonuksena tulet luomaan itsellesi monialaisen verkoston ystäviä korkeakouluyhteisöstä ja työelämästä.

Seuraavat alkavat Innovaatiohaaste-opinnot löydät täältä Innovaatiohaasteet, kevät 2020.

 

Kumppaniksi Innovaatiohaasteisiin?

Y-kampus tarjoaa monia mahdollisuuksia kehittää yrityksesi tai yhteisösi toimintaa. Jos valmista toimintamallia ei valikoimistamme löydy, räätälöidään sopiva! Meidän DNA:ssamme on ajatus, että monialaisesti miettimällä syntyy parhaita tuloksia. Ja kokemuksesta tiedämme, että opiskelijoille on herkkua kun saavat olla suoraan tekemisissä työelämän sankareiden kanssa. Sinun!

Yhteinen polku voi alkaa kun otat meihin yhteyttä lomakkeen kautta ja hahmottelet muutamalla ranskalaisella viivalla tarpeet ja toiveet.