International Online Incubation

Opintopisteet: | Tunnus: | Kampus: Online | Toteutusajankohta: alkaen 16.11.2020

The International Online Incubation on 16. marraskuuta alkava viiden kuukauden ilmainen ohjelma, joka auttaa sinua toteuttamaan liikeideaasi. Saksassa sijaitsevien Braunschweigin teknillisen yliopiston ja Ostfalian ammattikorkeakoulun Entrepreneurship Hub auttaa sinua rakentamaan yksilöllisen ja kestävän yritysmallin, tarjoamalla valmennusta, verkostoitumistapahtumia ja seminaareja. Kurssi on täysin englanniksi!

 

Sinulla on mahdollisuus kehittää taitojasi monilla eri alueilla, kuten sosiaalisen median markkinoinnissa, tehokkaassa kommunikoinnissa, kansainvälisen tiimin rakentamisessa ja neuvotteluiden, sekä pitsauksen tekniikoissa. Globaalin verkostonsa avulla, Entrepreneurship Hub voi yhdistää sinut oleellisten liikekumppanien kanssa, ja tukea start-upiasi aikaisessa vaiheessa, kun haet EXIST-rahoitusta. Oma valmentajasi auttaa sinua kaikissa kysymyksissä, mitä saattaa herätä ja voi auttaa sinua saavuttamaan menestyksekkään alun!

Lue lisää, ja hae mukaan täältä, deadline 31.10.2020.

Huom! Jos haluat saada opintopisteitä International Online Incubation – opintojaksosta, ole yhteydessä Y-portfolion valmentajaan, Mariaan.

Maria Ruokonen | maria.ruokonen@tuni.fi

 

Jaa: