Junior Angel Academy

Opintopisteet: 5 | Tunnus: | Kampus: Hervanta & Online | Toteutusajankohta: alkaen 22.09.2020

 Junior Angel Academy – kurssi enkelisijoittamista ja markkinavalidoinnista

Oletko halukas oppimaan uutta sijoittamisesta ja kiinnostunut erityisesti enkelisijoittamisesta startup-kentässä? Haluatko perehtyä siihen, millaista olisi toimia startupissa yrittäjänä? Syyskuussa käynnistyy Y-kampuksen ensimmäinen ”Junior Angel Academy”, 12 viikon kurssi enkelisijoittamisesta ja markkinavalidoinnista! Kurssilla pääset eläytymään sekä startup-yrittäjän että enkelisijoittajan rooliin. Opettajana toimii kokenut yrittäjä ja enkelisijoittaja, FiBANin alue-enkeli Tampereella, Ossi Numminen.

Junior Angel Academy - kuvituskuva ja kuva Ossi Nummisesta

TAVOITTEET

Opintojakson suoritettuasi

  • ymmärrät, miten enkelisijoitusprosessi viedään läpi
  • olet perehtynyt keskeisiin dokumentteihin, jotka sijoitusprosessissa tehdään (esimerkiksi osakassopimus)
  • sinulla on perusvalmiudet yrittäjänä tai yrityksen työntekijänä kehittää uutta tuotetta tai palvelua ja arvioida sekä validoida sen markkinapotentiaalia.
OPINTOJAKSON SISÄLTÖ

Tällä kurssilla pääset käytännön tasolla eläytymään sekä startup-yrittäjän että enkelisijoittajan rooliin. Enkelisijoittamisen näkökuilmasta opit, miten enkelisijoitusprosessi menee alusta loppuun. Yrittäjän silmin katsottuna tutustut  siihen, miten uusi tuote tai palvelu luodaan ja miten sen markkinapotentiaalia verifioidaan ja validoidaan, ja miten sitä yritetään kaupallistaa.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä startup-yrityksen ja sen potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. Kurssilla pääset siis työskentelemään todellisen yrityksen ja todellisten asiakkaiden kanssa kun yritetään kaupallistaa todellista tuotetta!

Kurssin jälkeen opiskelijoilla on halutessaan mahdollisuus sijoittaa yritykseen muiden mahdollisten sijoittajien kanssa samoilla ehdoilla.

Opettajana toimii kokenut enkelisijoittaja, FiBANin alue-enkeli Tampereella, Ossi Numminen. Tutustu Ossiin LinkedIn:ssä.

Oppimateriaalit

  • Luennot ja harjoitukset
  • Sijoitusprosessin keskeiset dokumentit (osakassopimus, sijoitussopimus, due diligence –dokumentti)
  • Nordic guide to finding an angel investment, Sami Etula/FiBAN
  • Opettajan erikseen ilmoittama materiaali

Aikataulu

Kurssi alkaa 22.9.2020 ja kestää 12 viikkoa. Viimeinen tapaaminen on 8.12.2020. Viikolla 42 kontaktiopetustauko syysloman ajan.

Luennot ja harjoitukset tiistaisin klo 14.15 – 15.45 Hervannan kampuksella ja erikseen ilmoitettaessa verkkotapaamisina.

Arviointikriteerit

Opintojakso on hyväksytty, kun olet osallistunut lähiopetukseen ja osoittanut hallitsevasi kurssin osaamistavoitteet suorittamalla kurssilla määritellyt tehtävät.

Suoritus on hylätty, jos et ole osallistunut lähiopetukseen etkä osoita hallitsevasi kurssin osaamistavoitteita ja / tai suorita kurssilla määriteltyjä tehtäviä.

ILMOITTAUTUMINEN

Hae mukaan kurssille hakulomakkeella!

Kurssin opintopisteet pisteytetään Y-portfolio -kurssin sisään. Virallista ilmoittautumista (TAMK: Peppi / TAU: Ristiinopiskelupalvelu) ei vielä tässä vaiheessa tarvitse tehdä.

OPINTOJAKSON VALMENTAJA & OPETTAJA

Jos sinulla on kysyttävää Junior Angel Academysta, ota yhteyttä Ossiin.

Ossi Numminen, ossi@vaikuttavuussijoitus.fi.

Jaa: