Kasvuohjelma 2020

Haluatko kehittää osaamistasi tiimityöskentelyssä ja -johtamisessa; taidoissa, joita potentiaalisi piilottelee?

No kappas, käynnistämme juuri Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille uuden Y-kampuksen Kasvuohjelman, jonka teemana on tiimityöskentelytaidot. Haluamme juuri sinut mukaan!

Haemme ohjelmaan eri alojen ja kampusten opiskelijoita, joilla on halua kasvaa omaan potentiaaliinsa ja kehittää omaa osaamistaan. Työn maailma muuttuu ja tiimityötaidot tulevat olemaan yksi keskeisimpiä osaamistarpeita tulevaisuudessa.

Ohjelman ensimmäinen osa on kaksipäiväinen valmennusleiri, Bootcamp, joka järjestetään elokuussa 2020. Bootcampille valitaan haun perusteella 20 opiskelijaa.

Bootcampin jälkeen sopivista kokelaista muodostetaan opiskelijatiimi, joka jatkaa lukuvuoden 2020-2021 ajan Kasvuohjelmassa kehittäen taitojaan ja kokemustaan tiimityöskentelyn ja -johtamisen parissa. erilaisissa tehtävissä Y-kampuksella. Y-kampustiimin opiskelijana pääset oppimaan uusia taitoja, suunnittelemaan ja toteuttamaan projekteja, järjestämään tapahtumia, tuottamaan somea ja vaikka mitä muuta! Taivas, tai pikemminkin oma mielikuvituksesi on rajana!

Haku Kasvuohjelmaan on nyt auki – toimi pian! Haku päättyy 12.8.2020.

Miksi hakea mukaan?

Tästä Kasvuohjelmasta saat kokemusta, osaamista ja verkostoja, joita et saa muualta!

Kasvuohjelman keskeisintä antia ovat kokemukset ja oman osaamisesi kasvattaminen tiimityöskentelyssä ja -johtamisessa, jotta saisit hyödynnettyä koko potentiaalisi. Y-kampuksen opiskelijatiimissä toimisesta saa myös rahallista korvausta.

Kasvuohjelma toteutetaan englanniksi, joten voit vahvistaa ohjelman avulla kielitaitoasi. Y-kampuksen Kasvuohjelma tarjoaa mahdollisuuksia myös kansainvälisten verkostojen rakentamiseen erilaisissa tapahtumissa ja yhteistyöprojekteissa.

Lähde mukaan matkalle, josta voi tulla elämäsi paras seikkailu!

Hae mukaan NYT – haku päättyy 12.8.2020

Kuka voi hakea mukaan?

Kasvuohjelmaan voi hakea Tampereen yliopiston tai TAMKin tutkinto-opiskelija. Opintoalalla tai vuosikurssilla ei ole väliä – toivomme hakijoita kaikilta aloilta ja kampuksilta!

Mitä hakijalta edellytetään?

  • Sitoutumista Y-kampus tiimissä toimimiseen lukuvuoden 2020-2021 ajan, jos tulet valituksi Bootcampilta tiimiin. Viikottainen panostus tulee olemaan keskimäärin 8 tuntia.
  • Motivaatiota itsensä kehittämiseen tiimityöskentelyssä ja -johtamisessa.
  • Uskallusta haastaa itseään ja kokeilla uusia asioita.

Haluatko tietää lisää tai kysyä jotain?

Ota yhteyttä Anskuun Y-kampuksella, anna-elina.pekonen@tuni.fi!

Jaa: