Startup Experience esihautomo

Uusi ohjelma liikeidean kehittämiseen ja tiimin rakentamiseen

Mikä on esihautomo?

Kehitä tiimisi liikeidea seuraavalle tasolle esihautomossa!

Startup Experience on innovatiivinen ja kansainvälisestikin kiinnostava esihautomo, jossa yhdistetään tiimivalmennuksen menetelmiä, tiimiosaamisen kehittämistä sekä yksilöiden tavoitteellista kehittämistä perinteisen idean ja liiketoiminnan kehittämisen rinnalle. Startup Experience on suunniteltu Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoiden, Tampereen yliopiston ja TAMKin, tarpeisiin ja se on tarkoitettu aivan kaikille koulutusohjelmasta ja taustasta riippumatta.

Startup Experience on esihautomo, joka tukee tiimejä ensimmäisissä askelissa kohti yrittäjyyttä. Saat tukea menestyksekkään tiimin rakentamiseen, liikeidean hiomiseen ja hahmottamiseen. Tässä esihautomossa kehitämme liikeideaanne tiikerinloikan eteenpäin. Lisäksi tiimin jäsenet saavat tiukan kattauksen tietoa ja kokemusta huipputiimin kehittämisestä sekä siinä toimimisesta.

Esihautomoon osallistumisesta saa myös opintopisteitä: 5 op.

Kenelle Startup Experience on tarkoitettu?

Tiimeille, jotka haluavat lähteä kehittämään liikeideaansa seuraavalle tasolle. Tiimisi ei tarvitse y-tunnusta osallistuakseen esihautomoon, liikeidea riittää!

Toteutus

Esihautomo on kahdeksan viikon ohjelma, joka koostuu online-luennoista ja tehtävistä, lähikerroista ja mentoritapaamisista.

Online-luennot ja niihin liittyvät tehtävät tiimi voi suorittaa viikottain tiimin jäsenille sopivana ajankohtana. Luennot ja tehtävät pohjustavat lähikertoja ja vievät tiimin tekemistä askel kerrallaan eteenpäin.

Tiimien lähikerrat pidetään Hervannan kampuksella tiistaisin ja TAMKilla (Kaupin kampus) perjantaisin, kello 12-16. Tiimi voi ilmoittautumisen yhteydessä päättää, kumman kampuksen lähikertoihin osallistuu.

Lisäksi jokainen tiimi saa mentorin, jonka kanssa tavataan 4-8 kertaa ohjelman aikana.

Ilmoita tiimisi elokuussa 2020 alkavaan toteutukseen tällä lomakkeella.

Pilottitoteutus elokuussa 2020

Startup Experience käynnistyy elokuussa 2020 ja ensimmäisen ryhmän kick start järjestetään tiistaina 25.8.2020.

Ilmoittautuminen periodi 1:n pilottitoteutukseen on alkanut! Ilmoittaudu mukaan lomakkeella. Huom! Ilmoittautuminen tehdään tiimikohtaisesti eli koko tiimi ilmoittautuu samalla kertaa.

TAMK lähipäivät
28.8., 4.9., 11.9., 18.9., 25,9., 2.10., 9.10. ja DemoDay 16.10.

Hervanta lähipäivät
25.8., 1.9., 8.9., 15.9., 22.9. 29.9., 6.10. ja DemoDay 16.10.

Lähde mukaan ja kehitä tiimisi liikeidea seuraavalle tasolle esihautomossa!

Esihautomo käynnistyy joka periodilla. Elokuun toteutuksen jälkeen seuraava mahdollisuus osallistua on periodilla 2 (TAMKin Kaupin kampuksella ja Hervannassa).

Startup Experience esihautomo-ohjelman esittely. Startup Experience esihautomo-ohjelma koostuu verkkoluennoista ja tehtävistä, lähikerroista kampuksella sekä mentoritapaamisista.

Epäröitkö vielä? Kaipaatko sparrausta ennen seuraavaa askelta?

Jos haluat vielä kypsytellä ajatuksiasi ennen esihautomoa liikeideaan tai yrittäjyyden teemoihin liittyen, meillä on ratkaisu.

Hyödynnä Y-kampuksen Sparrausklinikkaa. Voit varata online tapaamisen valmentajan kanssa, jonka kanssa voit etsiä ratkaisuja ja uusia näkökulmia tilanteeseesi. Palvelu on maksuton kaikille Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille!