Opinnot

Y-kampus auttaa löytämään unelmien työn tai oman bisneksen. Se on ponnahduslauta kaltaisellesi tekijälle, joka haluat toteuttaa itseäsi ja kehittää ideoitasi eteenpäin osana opintoja.

Aloita käsipohjalla tai hyppää suoraan syvään päähän

Y-kampus tarjoaa monipuolisen kattauksen opintoja yrittäjyyden eri puolista. Etsitpä sitten perustietoja tai syväluotaavaa osaamisen tukea, meiltä löytyy mistä valita niin verkossa, työpajoissa kuin seminaareissa.

Y-kampuksella pääset kokeilemaan ja kehittämään osaamistasi juuri sinulle sopivaan suuntaan. Opintojen painopiste on vahvasti tekemällä oppimisessa. Kursseja järjestetään kaikilla kolmella kampuksella – Hervannassa, Kaupissa ja Keskustassa – ja ne ovat avoimia kaikkien alojen opiskelijoille. Lisäksi käytössäsi on kokenut mentori-verkostomme, joka on aina valmiina sparraamaan kanssasi yrittäjyydestä, idean kehittämisestä tai kansainvälisestä kasvusta.

 


Ilmoittautuminen Y-kampuksen tajoamille kursseille

Yrittäjyysopinnot sopivat moniin eri tutkintoihin pääaineeksi, sivuaineeksi, ammatillisiin opintoihin tai vapaasti valittaviin opintoihin. Kaikki Y-kampuksen opinnot ovat tarjolla kaikkien Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille. Mikäli et ole ihan varma, tarkista ennen ilmoittautumista oman tutkintosi vastuuopettajalta, opinto-ohjaajalta tai opintoasioiden kansliasta, että yrittäjyysopinto hyväksytään tutkintoosi.

  • Jos kurssi järjestetään omassa korkeakoulussasi, ilmoittaudut oman koulusi järjestelmän kautta
  • Jos Y-kampuksen kurssi järjestetään muussa kuin omassa korkeakoulussasi, ilmoittaudut kurssille ristiinopiskelupalvelun kautta. Ristiinopiskelupalvelussa voit selailla opintoja, etsiä niitä nimellä tai tarkastella tarjontaa toimipiste tai yksikkökohtaisesti.
  • Näet kurssin vastuujärjestäjän eli järjestämispaikan kurssin kuvauksesta nimellä Kauppi (TAMK), Keskusta (TAY)) tai Hervanta (TTY)
  • ESIMERKKI 1: Jos kurssi järjestetään Kaupissa (TAMK) ja olet Tampereen yliopiston tai Tampereen teknillisen yliopiston opiskelija, ilmoittaudut ristiinopiskelupalvelun kautta
  • ESIMERKKI 2: Jos kurssi järjestetään Keskustassa ja olet Tampereen ammattikorkeakoulun tai Tampereen teknillisen yliopiston opiskelija, ilmoittaudut ristiinopiskelupalvelun kautta

Ilmoittautuminen muun kuin oman korkeakoulun opintojaksolle:


 

Etsi opintoja


OPINNOT