Innovaatiokausi: Business Case Club aloittaa

30.5.2017
Klo: 13.30 - 15.30
Paikka: Y-kampus keskusta, Tampereen yliopisto päätalo, A0-käytävä

Business Case Club muodostaa verkoston, joka auttaa tutkimustulosten pohjalta syntyvien ideoiden kehittelyä eteenpäin. Club toimii säännöllisesti noin kerran kuukaudessa (pois lukien heinäkuu) ja mukaan ovat tervetulleita tutkijat, henkilökunta ja maisterivaiheen opiskelijat kaikista Tampere3 korkeakouluista.

Tapaamisissa käsitellään vaihtuvia teemoja, kuten osaamisen tunnistaminen, idean täsmentäminen, asiakkaat ja markkinat, tuotteistaminen ja markkinointi. Business case clubissa mahdollistetaan osallistujien kokemusten ja ajatusten jakaminen, ideoiden kehittely sekä verkostoituminen.Tervetuloa mukaan kehittämään ideaasi!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: riitta.kivimaki(at)uta.fi

Business Case Club on osa Innovaatiokautta (www.uta.fi/innovaatiokausi ), jonka tavoitteena on kehittää Tampere3 korkeakoulujen asiantuntijoiden, tutkijoiden ja henkilöstön, innovaatio- ja kaupallistamiskapasiteettia sekä auttaa hyödyntämään tutkimustuloksia entistä paremmin. Innovaatiokausi on osa Tekesin rahoittamaa Tampere3 Innovation Scout –hankekokonaisuutta. Innovaatiokauteen liittyvät tapahtumat ovat avoimia: voit osallistua haluamaasi tapahtumaan, mikäli olet tutkija, henkilökuntaa tai maisterivaiheen opiskelija missä tahansa Tampere3 korkeakoulussa.

 

Jaa: