Business Case Club

18.9. - 27.11.2018
Klo: 09:00 - 11:00
Paikka: Y-kampus Keskusta

Onko sinulla mielessäsi liiketoimintaidea, johon kaipaisit sparrausta? Haluaisitko verkostoitua ja pohtia idean hyödynnettävyyteen, vaikuttavuuteen ja kaupallistamiseen liittyviä kysymyksiä yhdessä muiden, eri alojen opiskelijoiden kanssa?

Business Case Clubissa on mahdollisuus kehittää eteenpäin omaan osaamiseen perustuvaa liiketoimintaideaa käytännönläheiseti.  Business Case Clubin sisältö palvelee idean täsmentämistä myös tutkimus- tai projektisuunnitelmaa varten. Business Case Club sopii sekä vasta-alkajille että liikeideansa kanssa jo pidemmällä olevalle.

Tapaamisissa käsittelemme vaihtuvia, idean hyödyntämistä ja kaupallistamista tukevia teemoja, kuten osaamisen tunnistaminen, idean täsmentäminen, palvelumuotoilu, tuotteistaminen, markkinointi… Käsittelemme teemoja käytännönläheisesti, osallistujien ideoihin soveltaen.

Tärkeää Business Case Clubissa on osallistujien muodostama verkosto: ajatusten ja kokemusten jakaminen sekä ideoiden kehittely ja jalostus yhdessä. Business Case Club on avoin kaikkien Tampere3-korkeakoulujen opiskelijoille. Club toimii tarvittaessa englanniksi.

Business Case Club kokoontuu syksyllä kuusi kertaa joka toinen tiistai.

Ti 18.9. klo 9-11, Y-kampus Keskusta (Tampereen yliopiston päätalo, A0-käytävä)

Ti 2.10. klo 9-12, Y-kampus Kauppi, Backstage

Ti 16.10. klo 9-11 Y-kampus Keskusta

Ti 30.10. klo 9-11 Y-kampus Keskusta

Ti 13.11. klo 9-12 Y-kampus Hervanta, Kampusklubi

Ti 27.11. klo 9-11 Y-kampus Keskusta

Kieli: suomi tai tarvittaessa englanti

Lisätiedot ja ilmoittautuminen (14.9. mennessä): maria.ruokonen(a)uta.fi

Tervetuloa kehittämään ideaasi yhdessä!

“Tapaamiset antoivat reilusti työkaluja oman liikeidean ja tuotteen kehittämisessä. Iso arvo oli hyvällä ohjaajalla/fasilitaattorilla. Myös muiden osallistujien näkökulmat ja yhteiskehittäminen tuki liikeidean edistämistä. Hyvin konkreettinen, eteenpäinvievä kokonaisuus” -Business Case Club 2017 -osallistuja

”On etuoikeus ideoida ja sparrata liiketoimintaa lahjakkaiden ja fiksujen ihmisten seurassa.” -Business Case Club 2017 -osallistuja

Jaa: