Innovaatiokausi: Business Case Club

5.9.2017
Klo: 9.00 - 11.00
Paikka: Tampereen yliopisto, Y-kampus

Onko mielessäsi liiketoimintaidea, johon kaipaisit sparrausta?

Haluaisitko verkostoitua ja pohtia kaupallistamiseen liittyviä kysymyksiä yhdessä muiden, eri alojen osaajien kanssa?

Vielä muutama paikka vapaana!

Business Case Club muodostaa verkoston, joka auttaa tutkimustulosten pohjalta syntyvien liiketoiminta-/projekti-ideoiden kehittelyä eteenpäin. Mukaan ovat tervetulleita tutkijat, henkilökunta ja myös tutkimustulosten ja innovaatioiden kaupallistamisesta kiinnostuneet maisteriopiskelijat kaikista Tampere3- korkeakouluista.

Tapaamisissa käsittelemme vaihtuvia teemoja, kuten osaamisen tunnistaminen, idean täsmentäminen, asiakkaat ja markkinat, tuotteistaminen ja markkinointi. Business Case Clubissa keskeistä on myös osallistujien kokemusten ja ajatusten jakaminen, ideoiden kehittely sekä verkostoituminen. Club toimii tarvittaessa englanniksi.

Tapaamisia on syksyn aikana yhteensä seitsemän. Koska tapaamisten teemat tukevat toisiaan, saat parhaan hyödyn, jos osallistut toimintaan aktiivisesti.

Business Case Club kokoontuu Y-kampus Keskustan tiloissa seuraavasti:

  • Ti 22.8.  klo 9-11
  • Ti 5.9.     klo 9-11
  • Ti 19.9.   klo 9-11
  • Ti 3.10.   klo 9-11
  • Ti 17.10. klo 9-11
  • Ti 7.11.    klo 9-11
  • Ti 21.11.  klo 9-11

 

Tervetuloa mukaan kehittämään ideaasi!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: riitta.kivimaki(at)uta.fi

Business Case Club on osa Innovaatiokautta , jonka tavoitteena on kehittää Tampere3 korkeakoulujen asiantuntijoiden, tutkijoiden ja henkilöstön, innovaatio- ja kaupallistamiskapasiteettia sekä auttaa hyödyntämään tutkimustuloksia entistä paremmin. Innovaatiokausi on osa Tekesin rahoittamaa Tampere3 Innovation Scout –hankekokonaisuutta. Innovaatiokauteen liittyvät tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia: voit osallistua haluamaasi tapahtumaan, mikäli olet tutkija, henkilökuntaa tai maisterivaiheen opiskelija missä tahansa Tampere3 korkeakoulussa.

Jaa: