Innovaatiokausi: Palvelumuotoilu -workshop

9.8.2017
Klo: 9.00 - 11.00
Paikka: Y-kampus Keskusta, Tampereen yliopiston Päätalo, A0-käytävä

Työpajassa käydään läpi palvelumuotoilun perusteet ja perusmetodeja palvelumuotoiluprosessiin liittyen. Työpaja sopii asiantuntijoille, jotka haluavat ottaa asiakkaan paremmin huomioon palveluprosessin suunnittelussa sekä tutkijoille, joiden tutkimustuloksia voidaan hyödyntää palvelujen kehityksessä. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset 1.8. mennessä sekä lisätiedot: riitta.kivimaki(at)uta.fi

Työpaja on osa Innovaatiokautta (www.uta.fi/innovaatiokausi ), jonka tavoitteena on kehittää Tampere3 korkeakoulujen asiantuntijoiden, tutkijoiden ja henkilöstön, innovaatio- ja kaupallistamiskapasiteettia sekä auttaa hyödyntämään tutkimustuloksia entistä paremmin. Innovaatiokausi koostuu tapahtumista, joiden aiheet tukevat tutkimustulosten kaupallistamista ja liiketoiminnan kehittämistä aina ideatasolta yrityksen perustamiseen saakka ja se on osa Tekesin rahoittamaa Tampere3 Innovation Scout –hankekokonaisuutta.

Innovaatiokauteen liittyvät tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia: voit osallistua haluamaasi tapahtumaan, mikäli olet tutkija, henkilökuntaa tai tutkimustulosten ja innovaatioiden kaupallistamisesta kiinnostunut maisterivaiheen opiskelija missä tahansa Tampere3 korkeakoulussa.

Jaa: