Y-break Keskusta: Redesign future working life

22.3.2017
Klo: 10:00 - 12:00
Paikka: Y-kampus Keskusta, Tampereen yliopisto, Päätalo A0-käytävä

Miltä tulevaisuuden työelämän pitäisi näyttää? Millaisia haasteita ja ongelmia työllistämisen parissa kohdataan tulevaisuudessa? Mitä on työelämän ja työllistämisratkaisujen uudelleenmuotoilu?

Y-kampus saa maaliskuussa vieraakseen Kuntoutussäätiön ja Opteamin asiantuntijat, joiden kanssa lähdetään yhdessä ratkomaan tulevaisuuden työelämän haasteita. Parituntisen workshopin aikana etsitään uudenlaisia toimintamalleja, sovelluksia ja hankkeita, joita yhdistää innovatiivinen näkemys hyvästä tavasta työllistää ihmisiä.

Parhaat ratkaisut voivat konkreettisesti muuttaa työllistämispalveluiden tulevaisuutta, sillä tapahtumaan osallistuvilla tiimeillä on mahdollisuus viedä ratkaisunsa Kuntoutussäätiön ja Opteamin Työ Elämään -kilpailuun, jonka voittaja palkitaan maineen ja kunnian lisäksi 3000 euron voittosummalla sekä mahdollisuudella toteuttaa ratkaisunsa Opteamilla palkkaa tai palkkiota vastaan. Voit osallistua tapahtumaan yksin tai etukäteen muodostetun tiimin kanssa.

Tapahtumassa on tarjolla aamukahvit sekä pientä suolaista purtavaa. Osallistujat myös korkeakoulujen ulkopuolelta ovat lämpimästi tervetulleita!

Lisää tietoa kilpailusta: https://kampanja.opteam.fi/kuntoutussaatio-tyo-elamaan-kilpailu

Ilmoittaudu tapahtumaan Facebookissa: https://www.facebook.com/events/349553685439153/

 

Jaa: