Yritetään yhdessä – tiimioppimisen aamupäivä

30.3.2017
Klo: 9:15 - 13:00
Paikka: Proakatemia, Finlaysoninkuja 21 A, 5. krs

 

Mitä on tiimioppiminen? Millaista on valmentava opettajuus? Voiko yritystä johtaa kollektiivisesti?

Millaista on yrittäjän arki käytännössä? Kuinka rakentaa toimivaa dialogia erilaisissa vuorovaikutustilanteissa?

Miten nämä teemat liittyvät tulevaisuuden työelämään?

Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian opiskelijat kutsuvat tänä keväänä kaikki Tampereen korkeakouluopiskelijat ennennäkemättömään kokeiluun, jossa opiskelijoille on tarjolla silmiä avaavia kokemuksia ja tieteiden rajat ylittäviä kohtaamisia – niitä, joissa innovaatiot ja uudet ideat syntyvät.

Yhden aamupäivän aikana opiskelijat pääsevät konkreettisesti tutustumaan dialogia hyödyntävään oppimismalliin sekä tiimilähtöiseen johtajuuteen, joka rakentuu Proakatemian opiskelijoiden pyörittämien osuuskuntayritysten ympärille. Tarjolla on siis uusia kokemuksia, mahdollisuuksia omien toimintatapojen ja oppimiskäsitysten kyseenalaistamiseen, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä näkökulmia yritysmaailman ilmiöihin, toimintatapoihin ja käytäntöihin.

Tule mukaan haastamaan omaa ajatteluasi ja oppimaan lisää tulevaisuuden työelämässä tarvittavista taidoista, asenteesta ja toimintatavoista. Tapahtumassa pilotoidaan uudenlaista oppimisyhteisöä ja -käytäntöjä, joten kokeiluun osallistuvat pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan siihen, millaisia projektiopintoja Tampereen korkeakouluissa tulevaisuudessa voidaan tarjota. Ilmoittaudu heti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä!

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä!
Tilaisuudessa tarjolla kahvia ja pientä välipalaa sekä mahdollisuus opiskelijahintaiseen ruokailuun.

Jaa: