Ohjeet ristiinopiskelupalvelun käyttämiseen

Yrittäjyysopinnot sopivat moniin eri tutkintoihin pääaineeksi, sivuaineeksi, ammatillisiin opintoihin tai vapaasti valittaviin opintoihin. Mikäli et ole ihan varma, tarkista ennen ilmoittautumisprosessin aloittamista oman tutkintosi vastuuopettajalta, opinto-ohjaajalta tai opintoasioiden kansliasta, että yrittäjyysopinto hyväksytään tutkintoosi.

Kaikki Y-kampuksen opinnot ovat tarjolla kaikkien Tampereen korkeakoulujen opiskelijoille. Näet opinnon tiedoista, että mikä korkeakoulu järjestää opintoa. Mikäli opinto järjestetään toisen korkeakoulun toimipisteessä, tarvitset ristiinopiskelupalvelua ilmoittautumiseen.

Ristiinopiskelupalvelussa voit selailla opintoja, etsiä niitä nimellä tai tarkastella tarjontaa toimipiste tai yksikkökohtaisesti. Kaikki avoimet yrittäjyysopinnot löydät myös Y-kampuksen opinnot-sivulta. Ilmoittautuaksesi toisen korkeakoulun opintoihin, sinun tulee ensin tunnistautua ristiinopiskelupalvelussa Haka-loginin kautta ja anoa korkeakouluun opinto-oikeutta. Opinto-oikeuden myötä saat opiskelijatunnuksen opintoja tarjoavaan korkeakouluun ja pääset ilmoittautumaan kyseisen korkeakoulun oman ilmoittautumisjärjestelmän kautta opintoon.

 

Ilmoittautumisprosessi step by step:

 

ristiinopiskelupalvelu

Jaa: